skoljobb.se

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Och just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig.
Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet.
Hagaskolan är en F-5-skola med tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk natur som får både fantasi och kreativitet att flöda. På denna pärla arbetar ett tjugotal pedagoger och 230 elever samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, lokalvårdare, skoladministratör och rektor.

ARBETSUPPGIFTER
På Hagaskolan arbetar pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Vi är vana att dela med oss av både pedagogiska framgångar och dikeskörningar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat matematik, språkutvecklande arbetssätt, lektionsdesign och kooperativt lärande. Du kommer att ingå i ett team av speciallärare som du kan bolla idéer med och diskutera åtgärder med samt delta i vårt Elev- Hälsoteam.

I din roll kommer du att vara ett viktigt stöd för elever, lärare och rektor för f-3. Du kommer att handleda, vägleda och undervisa både inom ramarna för klassrummet och utanför. Du kommer att kartlägga elevers lärmiljö, utreda språk-, läs-, skriv- och matematikförmågor med syfte att anpassa undervisningen och möta elevers behov av stöd.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig speciallärare. Du måste ha lätt för att samarbeta i team och vara bra på att dela med dig och ta till dig av andras kunskap. Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande och du har ett brinnande intresse för ditt uppdrag. Du skapar goda relationer med alla elever, föräldrar och kollegor och du har stor tilltro till att alla elever kan lyckas.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi använder oss av löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Speciallärare till Hagaskolan F-3

Företag Kungsörs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-07-11

Ansök nu

Dela detta jobb