skoljobb.se

Speciallärare till Hammarlunden högstadium

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Speciallärare till Hammarlunden högstadium

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

Hammarlundens högstadium är en målinriktad skola där elever och lärare gemensamt formar framtiden. Fokus ligger på kunskaper, kreativitet, trygghet och trivsel och vi utgår från helhetsidén att hälsa och lärande stödjer varandra. Enheten har ca 360 elever i årskurs 7-9 fördelat på 16 klasser. Vi erbjuder en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö med höga förväntningar om måluppfyllelse för samtliga elever samt en miljö där lärare förväntas utvärdera och förändra sitt arbete efter eleverna. Tillsammans med kollegor bidrar du till en trivsam och effektiv arbetsorganisation genom en generös och positiv hållning med höga förväntningar på oss själva och varandra såväl som på eleverna!

ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare på Hammarlunden 7-9 kommer du tillsammans med ämneslärarna i de olika arbetslagen att undersöka, kartlägga, planera och genomföra insatser för elever i behov av särskilt stöd på grupp och individnivå.

Tjänsten innebär att man skall vara väl förtrogen med att upprätta åtgärdsprogram och ha en god förmåga att dokumentera. Du kommer att arbeta nära skolans specialpedagog och ämneslärare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad speciallärare och behörig grundskollärare för årskurser 4-9. Arbetssätten och metoderna ska vara förankrade i den aktuella forskningen inom områdena. Du har god samarbetsförmåga med både vuxna och barn. Förtrogen med pedagogisk forskning och beredd att dela med dig av dina kunskaper till övrig personal. Du ska ha förmåga att självständigt identifiera, analysera och medverka i förebyggande pedagogiskt arbete.
Du ska kunna arbeta utifrån organisationens mål och styrdokument. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande, vara stöttning inne i klassrummet samt vara en kvalificerad samtalspartner med elever, föräldrar och lärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Speciallärare till Hammarlunden högstadium

Hammarö kommun