skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Hässelby Villastads skola är en F-9 skolan med ungefär 120 anställda och ca 960 elever. Vi är en stabil skola i ständig utveckling. Vi står för trygga och motiverade elever med fokus på struktur, studiero och alla människors lika värde. På skolan är vi organiserade i årskursvisa arbetslag samt elevhälsan som är ett eget arbetslag. Skolan är belägen i ett villaområde med Mälaren och olika grönområden i närområdet. Skolan har generösa faciliteter med t.ex. en stor idrottshall och en utomhusarena att tillgå.

Arbetsbeskrivning

Hässelby Villastads skola utökar sitt elevhälsoteam och söker därför en speciallärare till våra elever i de lägre åldrarna. Hos oss tillhör du arbetslag elevhälsan och i arbetslaget ingår speciallärare, specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare, skolkurator, och skolsköterskor. Elevhälsan träffas regelbundet i olika konstellationer, både för att fokusera på aktuella händelser men även för att arbeta främjande och förebyggande i den pedagogiska verksamheten. Skolan har ett positivt och samarbetsvilligt klimat där vi anser att samarbete utvecklar och får oss alla att växa. Vi är en elevhälsa i utveckling där vi önskar dig som en aktiv medarbetare i teamet.

Egenskaper som är viktiga hos vår nya medarbete är att du är positiv och flexibel då arbetsuppgifterna kommer att variera. Vi vill att du är nyfiken och kan arbeta både självständigt och i grupp. Ditt intresse av elevhälsa och skolutveckling är något du gärna delar med dig av. Ditt driv och din nyfikenhet på hur vi tillsammans kan stötta våra elever till målgång, genomsyrar din syn på ditt pedagogiska uppdrag.

Då skolan satsar på tidiga insatser för elever i behov av stöd kommer du att arbeta mycket elevnära och vi ser att du har en bred kompetens inom läs- och skrivutveckling. Har du även kunskap inom grundläggande matematikutveckling är det värdefullt. Vana av skriftlig elevdokumentation och kunskap om arbete med ledning och stimulans samt extra anpassningar i klassrummet och ett inkluderande arbetssätt är viktigt för oss. Du kommer även att stötta i undervisningen i någon av våra två studios, där elever i behov av en mindre grupp och särskilt stöd går

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 april 2019
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässelby Villastad
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7493
Kontakt
  • Åsa Killander, 0850841651
Facklig företrädare
  • Madeleine Wallin, LR, 08 508 416 72
  • Linn Rönnbäck Hultström, Lärarförbundet, 08 508 416 88
Publicerat 2018-11-23
Sista ansökningsdag 2018-12-17
Utbildningskrav Högskola/universitet

Speciallärare till Hässelby Villastads skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb