skoljobb.se

Speciallärare till liten grupp år 3-5

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Speciallärare till liten grupp år 3-5

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är en F-9 skola.

Vi är "skolan mitt i byn" i Tungelsta, en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget. Kommunikationerna är bra.

Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 st elever och är ca 115 st personal. Skolan arbetar ständigt för att all personal skall kunna vara med i verksamhetsutvecklingen och vi baserar arbetet på antagandet att alla barn gör rätt om de kan. På Tungelsta skola är vi "utvecklingsbenägna" och stämmer detta med dig, så sök tjänsten direkt. Intervjuer kommer genomföras under och efter ansökningstiden.

Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken, och det är utifrån det som vi söker vår nya specialärare.  Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet utmanar elevernas lärande. För oss är kunskapsutveckling och social utveckling lika viktiga delare i elevernas lärande. Vi samarbetar mellan skola och fritidshem där alla är lika viktiga men vi har olika uppdrag.

På skolan arbetar vi i årskursvisa arbetslag och vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas.

Du skall vara utbildad grundskollärare med behörighet.

Kontakt: Charlotte Wassberg 
08-606 83 54

Dela detta jobb

Speciallärare till liten grupp år 3-5

Haninge kommun