skoljobb.se

Speciallärare till Nyhemsskolan

Arbetsuppgifter

Som speciallärare är du en viktig länk i vårt skolutvecklings- och systematiska kvalitetsarbete tillsammans med arbetslagen och specialpedagog. Specialläraruppdraget handlar om, att tillsammans med arbetslagens pedagoger, arbeta målinriktat för att skapa goda undervisnings- och lärmiljöer utifrån våra styrdokument. För dig är arbetet som speciallärare det viktigaste jobbet som finns och det är självklart att eleven står i centrum och utvecklas i den dagliga undervisningen. I ditt arbete lyckas du göra eleverna delaktiga i undervisningen. Hos dig får alla eleverna möjligheten att lyckas och visa sina kunskaper på många olika sätt. Som speciallärare är du väl förtrogen med läroplanen och kan även bidra till att utforma och delta i arbetet med att genomföra utredningar i samverkan mellan hem och skola för att stödja elever och utveckla undervisnings- och lärmiljöer.

Kvalifikationer

Legitimerad speciallärare, med lärarexamen inom grundskola. Erfarenhet av undervisning i särskild undervisningsgrupp är meriterande. Vi ser gärna att du har kunskaper och kompetenser inom främst läs- och skrivutveckling. Du är relationsskapande och förstår vikten av att skapa goda relationer med elever, deras vårdnadshavare och med dina medarbetare. Du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser arbetslaget som en tillgång. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: 8 januari 2020
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lars Ahl Rektor
Telefon: 073-4072320
Namn: Anette Nyd Lind Rektor
Telefon: 072 2432933

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Marie Fransson, Lärarförbundet
Telefon: 073-0221187

Ansökan

Referensnummer: C32940 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-02

Dela detta jobb

Speciallärare till Nyhemsskolan

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning