skoljobb.se

Speciallärare till Pershagenskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-28

Ansök nu

Speciallärare till Pershagenskolan

En dag på jobbet 
Arbetet är omväxlande och du kommer att driva och verka i olika stödjande åtgärder för elever i behov av särskilt stöd samt med elevfrämjande insatser på både individ- och gruppnivå på mellanstadiet. Samarbete kommer att ske med skolans elevhälsoteam, vårdnadshavare, elever, personal på skolan och skolledning. Som speciallärare kommer du att ingå i skolans lokala elevhälsoteam. I teamet ingår skolsköterska, skolkurator, två speciallärare, studie- och yrkesvägledare, skolpsykolog och skolledning. 
 
 
Vem är du?  
Krav:  
- Vi söker dig som är legitimerad speciallärare. Du ska ha arbetslivserfarenhet och helst erfarenhet som speciallärare. 
 
Meriterande: 
Erfarenhet av att arbeta som speciallärare i år 4-6. 
 
Personliga egenskaper: 
Vi söker dig som är driven i ditt arbete, både självständigt och i samarbete med andra. Samverkan är en viktig del i arbetet, både med elever, vårdnadshavare och lärare. Du har förmåga att ta egna initiativ och driva aktiviteter mot uppsatta mål. Vi ser också att du är en strukturerad person som kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. 
 
 
Vi erbjuder dig  
En skola med studiemotiverade elever och hög andel legitimerade lärare.  
39h arbetsvecka.  
Friskvårdsbidrag.  
Pedagogisk lunch till ett subventionerat pris.  
 
 
Välkommen till oss!  
Pershagen ligger naturskönt vid havet strax utanför Södertäljes stadskärna. Det är lätt att ta sig hit både med bil och kommunala transportmedel (även med fjärrtåg). Pershagenskolan är en F-9 skola med ca 500 elever och ca 60 medarbetare. Skolan är indelad i 4st pedagogiska arbetslag, F-klass och fritidshem, år 1-3, år 4-6 och år 7-9. Pershagenskolans elever har högst meritvärde av alla kommunala grundskolor i Södertälje.  
Pershagenskolan är en av Stockholms universitets utvalda övningsskolor. Det innebär att skolan kontinuerligt tar emot många lärarstudenter som gör sin VFU här. Alla legitimerad lärare erbjuds handledarutbildning på 7,5 hp samt kontinuerlig fortbildning i handledarskap.  
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Speciallärare till Pershagenskolan

Södertälje kommun