skoljobb.se

Speciallärare till särskolan

Företag Karlskoga kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Speciallärare till särskolan

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har kunskaper i finska som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Speciallärare med inriktning utvecklingsstörning för undervisning i år 7-9 på Österledsskolan.
Just nu befinner vi oss i en utvecklingsfas där vi närmar oss två lärarsystem i våra klasser, och du kommer i din roll som lärare att få vara en del i denna långsiktiga satsning. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning.
Meriterande är behörighet i ma/no, teknik, Idrott samt/eller hem- och konsumentkunskap.
Du är bekväm med digitala verktyg och arbetar aktivt med dem i undervisning

För att lyckas i arbetet krävs att du har förmågan att skapa tillitsfulla relationer både i och utanför skolan. Du har ett engagemang och entusiasm att vara med att utveckla grundsärskolan och ett stort intresse att utveckla tillgängliga undervisningsmiljöer och som har eleven i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en god samarbetsförmåga är ett måste, då du kommer arbeta tillsammans med lärare och resurspersoner i arbetslag.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Speciallärare till särskolan

Karlskoga kommun