skoljobb.se

Speciallärare till Skansenskolan 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-28

Ansök nu

Speciallärare till Skansenskolan 7-9

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär att ingå i ett resursarbetslag som finns nära elevernas ordinarie undervisningssituation. Vid Skansenskolan pågår just nu en omställning i hur extra stöd i form av enskild undervisning respektive mindre undervisningsgrupp ska utformas och vi har därför ett par olika modeller för just specialundervisning respektive stödundervisning. Arbetet är inriktat mot att, tillsammans med resten av arbetslaget, utveckla detta vidare samt ge stöd för elever i behov av detta, på olika sätt.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har speciallärarutbildning med erfarenhet av att ha arbetat med specialundervisning, alternativt specialpedagog men beredd att även arbeta direkt i undervisning med elever.

Du kan även vara aktuell för tjänsten om du har andra erfarenheter och utbildningar.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Speciallärare till Skansenskolan 7-9

Mörbylånga kommun