skoljobb.se

logga

Speciallärare till Tunaskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Speciallärare till Tunaskolan

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa fram till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Tunaskolan i Lunds kommun är en skola i Lunds östra del med närhet till stadens centrum och goda möjligheter till buss- och tågförbindelser. Skolan är en del av skolområde 6 i Lunds kommun. Tunaskolan består av en F-9 grundskola och 1-9 grundsärskola med tillhörande fritidshem. Vi har cirka 800 elever och 160 personal. I våra byggnader finns även Östervångskolan, en statlig skola för döva och hörselskadade elever. Skolan har ett skolledningsteam med en rektor och fem biträdande rektorer. Inom Tunaskolans skolområde finns även Mårtenskolan, en F-6 skola.

Vi är stolta över vår skola. Tack vare att vi är en stor skola ger det oss förutsättningar till en organisation med flexibilitet. På samma gång skapar arbetslagsorganisationen det lilla och trygga.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter har sitt fokus i arbetet med eleven. Du möter eleven i en komplicerad inlärningssituation och i samarbete med kollegor driver du arbetet med elevens kunskaps- och sociala utveckling. Varje elev ska lämna vår skola med rak rygg och känna att han/hon har lyckats med sina uppsatta mål. Att du som söker kan samarbeta, samverka och sambedöma är en förutsättning för att arbeta på vår skola. Förutom att det gagnar eleven så förbättrar det också din arbetsmiljö genom kollegialt lärande. Du arbetar under handledning av specialpedagogerna på skolan.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare. Vill du arbeta på en av Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Vi söker dig som vill jobba i team tillsammans med duktiga medarbetare och som ser livet som ett ständigt lärande. Du har alltid elevens bästa i centrum och du är beredd på utmaningar och förändringar. Du är generös, flexibel och omvårdande men framför allt brinner du för att göra elevens skolgång så berikande som möjligt. Styrkan hos oss är att alla ser sitt uppdrag som gemensamt där vi alla har en viktig funktion och där vi ser att kraften av helheten är större än delarna.

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: månadslön

Tillträde: Snarast

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Referensnummer

2020/754

Kontaktperson(er)

 

Annette Fast, 046 359 4638

 

Gun Westerlind, 046 359 4297

Facklig(a) företrädare

Staffan Släger, LR, staffan.slager@lund.se

Janet Ericsson, Lärarförbundet, janet.ericsson@lund.se

Dela detta jobb

logga
Speciallärare till Tunaskolan

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen