skoljobb.se

Specialpedagog 100%

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-28

Ansök nu

Specialpedagog 100%

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun.

Vi har storstaden i form av Stockholms city på bekvämt pendelavstånd, ca 30 minuter med bil och en dryg halvtimme med pendeltåget Det är även bra kommunikationsförbindelser med pendeltåg och buss.

Tungelsta skola är organiserad i arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever och är ca 110 personal. Skolan arbetar ständigt för att all personal skall vara delaktiga i verksamhetsutvecklingen och vi baserar arbetet på antagandet att "barn gör rätt om de kan". 

Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken. Det är utifrån det vi nu söker en utbildad lärare som vill vara med och utveckla våra elever genom mentorskap och ämnesbehörighet. Du är en tydlig och trygg ledare som med glädje och kreativitet utmanar elevernas förmågor. För oss är kunskap och social utveckling lika viktiga delar i elevernas lärande.

Hos oss arbetar vi i årskursvisa arbetslag, vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas. 

Vi söker dig som är specialpedagog. Du kommer att arbeta med elever i årskurserna 6-9. Du kommer att jobba med att stödja elever/klasser och lärare i sitt dagliga arbete i syfte att höja måluppfyllelsen på skolan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Specialpedagog 100%

Haninge kommun