skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 

Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 75 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss. Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler och vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.
Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter 

Nu söker vi en specialpedagog, som har specialpedagogisk utbildning och erfarenhet av arbete i grundskola. Som specialpedagog hos oss kommer du att, i samarbete med skolledningen, leda och utveckla det specialpedagogiska teamet med tre speciallärare. Du ingår även i elevhälsoteamet tillsammans med skolsköterska, kurator och skolledning. Du är en tydlig och positiv ledare som har lätt för att samarbeta och kommunicera med skolans personal, elever och föräldrar. Du har vana och erfarenhet av att arbeta med hela processen från kartläggning till uppföljning och analys, på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Kompetenskrav 

Utbildad specialpedagog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Gunilla Crona, rektor Gränna so, tel 036-106660
John Ericson, LR, tel 0390-333 05
Kerstin Nyqvist, LF, tel 0390-333 37

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Gränna skolområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-08-01
Sista ansökningsdag    2018-06-24
Referensnr    18-60-0071

Specialpedagog

Regioner
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb