skoljobb.se

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar ca 2400 elever och vi har ca 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling.

Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna. Engagerad och skicklig personal är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

Nu söker vi en specialpedagog till Ekonomiprogrammet på Rudbeck.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga specialpedagogiska arbetsuppgifter såsom del av elevhälsoteam, samverkan med andra specialpedagoger, speciallärare och lärare. Kartläggning, stöd och dokumentation kring elever i behov av anpassning och särskilt stöd. 

Kvalifikationer
Specialpedagogutbildning och lärarlegitimation är ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som specialpedagog på gymnasiet är meriterande.

Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och bra på att skapa och underhålla relationer. Du arbetar strukturerat, är tydlig och behåller lugnet även i stressande situationer. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är av stor vikt. Att vara utvecklingsinriktad och att bidra aktivt i såväl beslutsprocesser som till ett positivt arbetsklimat är självklarheter för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform

              Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

              Heltid

Tillträde

              Enligt överenskommelse

Löneform

              Månadslön

Antal lediga befattningar

              1

Sysselsättningsgrad

              100%

Ort

              Sollentuna

Län

              Stockholms län

Land

              Sverige

Referensnummer

              2023/80

Kontakt

              Anders Unosson, anders.unosson@rudbeck.se

Publicerat

              2023-03-14

Sista ansökningsdag

              2023-04-04

logo

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-04

Ansök nu

Dela detta jobb