skoljobb.se

logo

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Specialpedagog

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar ca 2400 elever och vi har omkring 250 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna.

Engagerad och skicklig personal är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

Nu söker vi en specialpedagog till Teknikprogrammet och El- och energiprogrammet på Rudbeck.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar sedvanliga specialpedagogiska arbetsuppgifter såsom kartläggning, enskilt stöd, handledning och samarbete med lärare samt elevhälsoarbete i team.

Kvalifikationer

För denna tjänst är specialpedagogisk utbildning och lärarlegitimation ett krav. Tidigare erfarenhet av att arbeta som specialpedagog eller speciallärare på gymnasiet är meriterande. 

Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och bra på att skapa och underhålla relationer. Du arbetar strukturerat, är tydlig och behåller lugnet även i stressande situationer. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är av stor vikt. Att vara utvecklingsinriktad och att bidra aktivt i såväl beslutsprocesser som till ett positivt arbetsklimat är självklarheter för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer känna dig välkommen och trivas hos oss!

Här kan du läsa om de förmåner som du har som anställd inom Sollentuna kommun.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag då vi kan komma att kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Specialpedagog

Sollentuna kommun