skoljobb.se

logga

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Specialpedagog

Om tjänsten

Vi söker nu en specialpedagog på 100% till våra förskolor i Sveg, Ytterhogdal, Lillhärdal och Lofsdalen samt till skolorna i Ytterhogdal, Lillhärdal och Lofsdalen som är tre grundskolor med elever från årskurs F-6.
Tjänsten är ett vikariat under tiden ordinarie specialpedagog är tjänstledig.

Samtliga förskolor i kommunen arbetar genomgående med tydliggörande pedagogik sedan ett par år tillbaka. Vi arbetar även med att utveckla den pedagogiska dokumentationen och knyter samman den med det systematiska kvalitetsarbetet. 
Om du tycker detta låter intressant och du tycker om att ha ett övergripande ansvar för skolans elevhälsoarbete i samband med övriga i elevhälsan samt skolledning - då är det här ett arbete för dig!

Tillträde 2024-01-15 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog hos oss arbetar du på organisations-grupp-och individnivå med att stötta, handleda och delta i skolutvecklingsarbete. Du handleder och stöttar även pedagoger och rektorer i arbetet med barn i behov av särskilt stöd.
Du kommer att ha samarbete med både pedagoger, vårdnadshavare, rektorer och specialpedagogkollegor och vara en viktig länk i vårt systematiska kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Krav:

Specialpedagogexamen
Specialpedagogiskt förhållningssätt
B-körkort Utdrag ur belastningsregistret är en förutsättning för anställning

Meriterande:
Intresse för systematiskt kvalitetsarbete
Handledningskompetens

Personliga egenskaper

Viktiga personliga egenskaper som specialpedagog är att ha god struktur och att vara ansvarstagande. Andra viktiga egenskaper är självständighet, lyhördhet, empatisk förmåga samt att vara engagerad och initiativantagande.
 
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

- Möjlighet till utvecklande och initiativrik arbetsmiljö, både enskilt och kollegialt
- Personlig dator och telefon
- Friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag

Kontaktinformation

Katarina Brundin

Rektor

 Telefon:0680-164 60

 E-post:katarina.brundin@herjedalen.se

Karin Kers

Ombud LR

 Telefon:0680 - 16233

 E-post:karin.kers@herjedalen.se

Ann-Charlotte Zetterström

Ombud LR

Om arbetsgivaren

Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra tre kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.

Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.

 Vi undanbeder oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

logga
Specialpedagog

Härjedalens kommun