skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har ca 850 elever. Vi arbetar för att eleverna ska nå efter sin förmåga toppen av sin potential. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare/personal som kan motivera, stimulera elevernas nyfikenhet och ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas.

Junedalskolan ligger i centrala delarna av Jönköping. Vi har både närheten till city och dess faciliteter och 10 min promenad till Jönköpings stadspark, som är mer än 100 år gammal och är en utav Jönköpings kommun främsta tillgångar. Junedalsskolan har anor från 1907 då den byggdes som en avdelning inom Östra Folkskolan. Skolan har haft flera olika inriktningar och läsåret 1966/1967 blev skolan en ren högstadieskola. 
Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.
Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. 
Vi har fötterna i historien och huvudet i framtiden!

Arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta som specialpedagog med ansvar för att samordna skolans specialpedagogiska arbetet tillsammans med övriga speciallärare . Du har ansvar för dokumentation, utredningar och åtgärdsprogram samt att samordna de externa kontakter som behöver tas runt elever. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet.

Kompetenskrav 
Vi söker dig som är specialpedagog eller är under utbildning till specialpedagog. 
Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Länk: till belastningsregistret 

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Frågor och upplysningar om tjänsten lämnas av:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Krister Gren, bitr. rektor 036–103826
Malin Tufvesson Sandblad, Lärarförbundet 036–107448
Daniel Jaenson, Lärarnas Riksförbund 036–106194

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-27

Ansök nu

Dela detta jobb