skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Välkommen att söka tjänst som specialpedagog på Stadsgårdsskolan. Vi är en 7-9 skola med ca 290 elever. Skolan ligger i området Råslätt, utanför Jönköping och våra elever kommer från Råslätt, Grästorp och Barnarp. Stadsgårdsskolan har under många år bedrivit ett aktivt utvecklingsarbete för att kunna möta elever med olika bakgrund och förutsättningar på bästa sätt. Genom att bygga goda relationer mellan vuxna och elever tror vi att vi kan vara med och lägga en stabil grund för att alla elever ska lyckas.

Arbetsuppgifter 
Som specialpedagog kommer du tillhöra skolans elevhälsoteam, tillsammans med speciallärare, fritidsledare, skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare och skolledning. Arbetet som specialpedagog innebär att genomföra pedagogiska utredningar, att stödja personal i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd, handledning, att hålla i externa kontakter vid fortsatt utredningsarbete och överlämningar samt visst arbete med undervisning i grupp och med enskilda elever.

Kompetenskrav 
Du är behörig specialpedagog och har grundläggande IT-kompetens. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Erfarenhet av motsvarande tjänst är meriterande.

Övrigt 
Rekrytering kan komma att ske löpande.

Upplysningar 
Rektor Marcus Simonsson 036-10 64 32
Bitr rektor Pernilla Hjelm 036- 10 39 10
Lärarnas Riksförbund Anders Torhall, 073-152 46 71

Specialpedagog

Regioner
Utgår

2018-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb