skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Backluraskolan är en F-6 skola med ca 380 elever som ligger i natursköna områden nära Mälaren. Här är målet att eleverna ska trivas, känna sig trygga och uppleva delaktighet under hela skoldagen. Vi visar respekt för varandra, våra lokaler, och vår gemensamma miljö. Varje elev ska få möjlighet att utveckla en tro på sig själv och sin egen förmåga. Vi ser till att eleven får redskap, förmåga och tillit till livslångt lärande. Under läsåret 17/18 har vi påbörjat utvecklingsarbeten inom Läslyftet, ökad rörelse för alla lärare och formativ bedömning. Detta fortsätter under detta läsåret. Vi har påbörjat ett samarbete med Challenging Learning för att ge ökad kunskap kring att synliggöra lärandet på olika sätt. Välkommen med din ansökan till Backluraskolan - det självklara valet! Läs mer på skolans webbplats

Arbetsbeskrivning

Backluraskolan är en skola med genomgående goda resultat som arbetar målmedvetet för att alltid ge eleverna möjlighet att nå högre. Vi är stolta över vår skola och alla som verkar här. Elevernas utbildning och goda resultat står i fokus för din gärning. Vi har höga krav på leverans och lägger stor vikt vid goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. Vårt gemensamma systematiska kvalitetsarbete genomsyrar hela verksamheten. Då arbetet är mångfacetterat krävs att du är flexibel i vilka uppdrag och ansvarsområden som kan dyka upp. Som person ser vi att du har en stor portion humor, är kreativ och lyhörd. Struktur, driv och kunnighet i skolfrågor är en förutsättning. Som specialpedagog på har du del av ansvar för elevernas utveckling och är delaktig i elevhälsan. I uppdraget ingår att handleda kollegor i att skapa lärmiljöer för att ge bästa förutsättningar för de elever som har de största utmaningarna. Visst arbete med enskilda elever och elever i mindre grupp ingår också. I samråd med elevhälsan och de specialpedagoger som redan finns på skolan arbetar vi fram det bästa för eleven. Vi arbetar med att utveckla en studio och ett mindre fritidshem och där är du en viktig person i utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Backlura
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7144
Kontakt
  • Marita Hansson, 0850842902
Facklig företrädare
  • Linda Djurestad, lokalombud Lärarförbundet, linda.djurestad@stockholm.se
  • Kristina Ringqvist. lokalombud Lärarnas Riksförbun, kristina.ringqvist@stockholm.se
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-22
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-22

Ansök nu

Dela detta jobb