skoljobb.se

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Specialpedagog

Junedalsskolan

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av ca 850 elever i grundskola och grundsärskola 7–9. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping, vi har både närheten till city med dess faciliteter och 10 minuters promenad till Jönköpings stadspark. Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra lärare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som specialpedagog med ansvar för det specialpedagogiska arbetet. Du har ansvar för dokumentation, handledning, utredningar och åtgärdsprogram samt samordning av de externa kontakter som behöver tas runt elever. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet och skolans utvecklingsgrupp. Du kommer att tillsammans med övriga specialpedagoger på skolan samordna det specialpedagogiska arbetet.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är specialpedagog eller under utbildning till specialpedagog, alterntivt utbildad speciallärare. Erfarenhet av arbete med grundsärskolan samt arbete med elever med koncentrations-, uppmärksamhets-, samspelssvårigheter och inlärningssvårigheter är meriterande. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: belastningsregistret (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)
Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.
Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Frågor och upplysningar om tjänsten lämnas av:
Rektor Irena Hanzek 036–106181
Bitr. rektor Krister Gren 036–103826
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–107448
Åsa Söderström, Lärarnas Riksförbund 036–106194

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Specialpedagog

Jönköpings kommun