skoljobb.se

Specialpedagog

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Specialpedagog

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Välkommen att utvecklas på Vikingaskolan

Vill du göra skillnad? Vill du gå till jobbet varje dag med vetskapen att din insats på fritids faktiskt spelar en avgörande roll? I sådana fall ska du jobba på Vikingaskolan.

Vikingaskolan är en F-6-skola i centrala Handen som har cirka 680 elever. Vi har ett uppdrag att erbjuda våra elever en riktigt bra skol- och fritidsverksamhet. Det gör vi redan idag men vi vill bli ännu bättre och därför söker vi dig som är engagerad specialpedagog/lärare.

Personalen på Vikingaskolan är mycket bra och engagerad. Vi jobbar i ett sociokulturellt svårt område med elever som inte alltid har det lätt. Det innebär att eleverna kan vara gränslösa och inte alltid självständiga, men samtidigt nyfikna och fantastiska. I denna energiska grupp finns det en hel del viktigt arbete att åstadkomma. Handlingar som får eleverna på rätt spår i livet. Vi vill erbjuda en bra skolgång, en framtidsvision, en möjlighet att ta kontroll över sitt liv. Vi vill ge våra elever en riktigt bra framtid. Här kommer du in.

Vikingaskola är helt nybyggd (invigd 2018) och erbjuder fantastiska lokaler och en idrottshall utöver det vanliga. Utöver det har Vikingaskolan en skolledning som är engagerad i verksamheten på skolan och som ständigt för en dialog med både barn och vuxna på skolan. På grund av Vikingaskolans goda rykte, som bygger på kvalitet i verksamheten, är söktrycket när det gäller elever stort på Vikingaskolan. Detsamma gäller lärare och personal som ser att Vikingaskolan är en attraktiv arbetsplats.

Ditt uppdrag

Vi söker en specialpedagog eller speciallärare som ska jobba mot elever och lärare på lågstadiet för att få eleverna att lyckas allt mer i sitt skolarbete. Vi vill att du har lärarlegitimation samt examen från specialpedagog- eller speciallärarutbildning.

Vi vill att du ska vara med och hjälpa till att alla elever lär sig läsa, skriva och räkna. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som är en stark person. Vi vill att du gör skillnad hos våra elever.

Villkor
Vi erbjuder en mycket bra arbetsplats med ett stimulerande jobb och med fina arbetskamrater. Tjänsterna är tills vidare med start i augusti.

Kontakt: Johan Kant 
070-678 15 14

Facklig företrädare: 
Fackliga representanter nås via växeln 
08-606 70 00

Dela detta jobb

Specialpedagog

Haninge kommun