skoljobb.se

Specialpedagog

Generell information

Sista ansökningsdag

2019-05-27

Arbetsplats

Stockholms län

Kommun

Nynäshamn

Yrkeskategori

Specialpedagog

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Antal tjänster

1

Kontaktperson

Lena Birkmanis

Rekor 08-52068329 lena.birkmanis@nynashamn.se


Fackliga företrädare

Daniel Svensson

Ombud för Lärarförbundet 08-520 683 55 daniel.svensson@nynashamn.se

Sophie Mattson

Ombud för Lärarnas Riksförbund 08-520 683 50 sophie.mattsson@nynashamn.se

 

 

Övrigt

Tipsa en vänSkriv ut

Spara som favorit

Vad är detta?TwitterLinkedInGoogleFacebookDigg

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som specialpedagog, leder du elevhälsoteamet och ansvarar tillsammans med skolledningen och övriga i elevhälsoteamet, för att elevhälsans insatser på bästa sätt bidrar till elevernas måluppfyllelse.

Som ledare bidrar du till att sätta upp en ändamålsenlig organisation, för att möta elevers olika behov. Du leder utvecklingen av elevhälsans arbete och tillsammans med personalen bygger du struktur och kultur i syfte att ge eleverna goda förutsättningar för skolanknytning och lärande.

Som specialpedagog använder du din profession för att vägleda lärarna i sina insatser med extra anpassningar och arbetar för inkludering och elevens inflytande.

Kvalifikationer

Du är gymnasielärare med en påbyggnadsutbildning inom specialpedagogik. Du har erfarenhet av komplicerade inlärningssituationer samt att ge råd, stöd och vägledning till skolans lärare och personal. Vidare har du erfarenhet av arbete med elever med dyslexi samt neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du är kunnig i olika kartläggningsmaterial och analys av elevernas behov. Du är kunnig om den senaste forskningen och har erfarenhet av att leda skolutveckling.
 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   Gym/2018/0011/606-8

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Lena Birkmanis

Rekor 08-52068329 lena.birkmanis@nynashamn.se

Fackliga företrädare

Daniel Svensson

Ombud för Lärarförbundet 08-520 683 55 daniel.svensson@nynashamn.se

Sophie Mattson

Ombud för Lärarnas Riksförbund 08-520 683 50 sophie.mattsson@nynashamn.se

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb