skoljobb.se

Specialpedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Specialpedagog

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Kålgårdsskolan
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag    2019-09-29
Referensnr    19-60-1547

Vill du ha ett av de viktigaste och roligauppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!  

Välkommen till Kålgårdsskolan!
Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Kinnarps arena och Rosenlundsbadet. Kålgårdens skolområde består av en skola med drygt 280 elever. Skolan har fyra fritidshem, samt döv- och hörselklasser, tal- och kommunikationsklasser samt sedan ett år tillbaks grundsärskola med inriktning träningsskola. Till hösten söker vi ytterligare en specialpedagog som kan ansvara för grundskolans specialpedagogiska arbete.

Ditt nya jobb
Vi söker nu en specialpedagog för ett övergripande ansvar för grundskolans F-6. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära att handleda personal, arbeta med pedagogisk kartläggning och delta i upprättande av åtgärdsprogram med. Du ingår också i skolans elevhälsoteam där kurator, skolsköterska, skolpsykolog, skolledning och ytterligare en specialpedagog ingår. Vårt fokus på Kålgårdsskolan är att träning och ansträngning ger resultat och du är därmed en viktig kugge i skolans arbete för elevernas utveckling. Under läsåret kommer vi, i samarbete med förvaltningens Barn-och elevhälsa, att starta upp ett resurscenter och våra specialpedagoger kommer att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla detta.

Din kompetens
Du är behörig specialpedagog med grundskollärarexamen i botten. Vi ser gärna att du som specialpedagog har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Förmåga till struktur och en kvalitetsmedvetenhet är också viktiga egenskaper. Är du en öppen, nyfiken och driven person tror vi att du skulle trivas hos oss! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse och vi kallar löpande till intervju.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Louise Hultman 036-107336
Biträdande rektor Lotta Lagö 036-102618
Biträdande rektor Harald Filipsson-Forsanker 036-102132
Facklig representant Miriam Axelsson 036-102681

Dela detta jobb

Specialpedagog

Jönköpings kommun