skoljobb.se

Specialpedagog

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Österängens förskolor!
Österängens Förskoleområde består av 3 förskolor; Birka förskola, Storängens förskola på Österängen och Vintergrönans förskola på Ekhagen. Våra förskolor är belägna i härligt mångkulturella områden med närhet till skog, vatten och lekmiljöer. Hos oss ser vi mångfald som berikande och vi prioriterar ett nära samarbete mellan hem och förskola. Vi är en arbetsplats som sätter fokus på gott bemötande och förhållningssätt och ser till att ALLA känner sig VÄLKOMNA i vår verksamhet. Tydliga resultat visas i medarbetarundersökning och Brukarenkät.

Det här får du arbeta med
Arbetet som specialpedagog innebär att arbeta i team med förskolornas ledning. Tillsammans arbetar vi för barnens bästa med förebyggande och tidiga insatser. Arbetet innebär också att handleda våra arbetslag på ett främjande sätt. Du ansvarar för kartläggningar, dokumentationer, handlingsplaner och eventuella utredningar. I tjänsten ingår att ansvara för externa kontakter som behövs kring barnen.

Vi söker dig... ...
som har specialpedagogexamen eller att du befinner dig under utbildning till specialpedagog. Som person är du kommunikativ samt har lätt för att bygga relationer till barn, kollegor samt vårdnadshavare. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. Din förmåga att entusiasmera, intressera och engagera värderar vi högt likaså din flexibilitet. Du är lösningsfokuserad samt ansvarstagande i varje möte med barn, kollegor samt vårdnadshavare och har ett positivt sätt samt är trygg i din lärarroll. Grundläggande IT-kompetens är av stor vikt.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Förskolechef, Carola Fransson: 036-10 64 39
Lärarförbundet, Jasmina Mulahusic: 036-10 71 99
Lärarförbundet, Maria Wetter: 036-10 31 10

Urval och intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Specialpedagog

Jönköpings kommun