skoljobb.se

Specialpedagog åk 4-9, Aspuddens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-24

Ansök nu

Specialpedagog åk 4-9, Aspuddens skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Aspuddens skola är en mycket trevlig F-9 skola med ca 1200 elever. Vi har fantastiska omgivningar nära Vinterviken. Vi är en av två pilotskolor i PRIO-projektet som syftar till att varaktigt höja kunskapsresultaten i den svenska skolan. Här har vi ett gott samarbete med hem och skola där vi tillsammans med eleverna sätter upp ambitiösa mål och har höga förväntningar på ambition och ansvar hos alla parter. Vår gemensamma arbetsmiljö ska vara den bästa tänkbara! Här trivs vi som gillar lagarbete och att ha högt i tak. Om du tillhör den drivna kategorin lärare med elevfokus och passion för uppdraget ser vi fram emot din ansökan.

Vi söker dig specialpedagog till vårt härliga Elevhälsoteam!
Arbetet som specialpedagog på Aspuddens skola innebär att du är en viktig medlem i vårt Elevhälsoteam och bidrar med din kompetens i vårt salutogena förhållningssätt. Vi har stort fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete.
I samarbetet med arbetslag och personal kommer du att handleda och stödja arbetet kring våra elever. Handleda lärare och resurspedagoger i deras uppdrag att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever. Genomföra kompetensutbildning för personal, i samarbete med skolledning. Du kommer även att arbeta med enskilda elever och i grupp.

Känn dig varmt välkommen till oss!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2018-08-13 eller snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Hägersten
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4167

Kontakt    
Kristina Gustafsson, 0761245909

Facklig företrädare    
Kitt Marteng Lärarförbundet, 08- 508 33 498
Gunilla Lindhagen LR, 08-508 45 923
Jorge Galvez Paz Lärarförbundet, 08-508 45 923

Sista ansökningsdag    2018-06-24
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Specialpedagog åk 4-9, Aspuddens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen