skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en Specialpedagog, alternativt Speciallärare med specialpedagogisk kompetens.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en specialpedagog/speciallärare med kompetens och helhetssyn att säkerställa att våra elever i åk 6-9 i behov av särskilt stöd får det stöd de behöver för att klara kunskapskraven.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i Elevhälsoteamet, i arbetslag och i ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan lärare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan i Norrköping är en grundskola åk 6-9. Skolan ligger på Knäppingborgsgatan i centrala Norrköping nära restauranger, affärer och härliga Strömsparken. Skolan har ca 490 elever, jämnt fördelade mellan de fyra årskurserna.

Kunskapsskolan Norrköping erbjuder dig en arbetsplats med höga ambitioner och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och är övertygade om att vi når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara legitimerad och är väl förtrogen med specialpedagogens och speciallärarens uppdrag.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att arbeta med elever i årkurserna 6-9. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din organisationsförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos elever, föräldrar och kollegor.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

___________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor Markus Brunfelt, telefon 073-317 34 58, mailadress: markus.brunfelt@kunskapsskolan.seAnsökan sker via länk nedan senast den 14 december 2018

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Kunskapsskolan, Knäppingsborgsgatan 2, Norrköping.

Specialpedagog alt. speciallärare med specialpedagogisk kompetens

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

Dela detta jobb