skoljobb.se

Specialpedagog alternativt Studie - och yrkesvägledare

Ansök nu

Specialpedagog alternativt Studie - och yrkesvägledare

Arbetsuppgifter

Lernia Utbildning i Malmö söker en specialpedagog alternativt studie- och yrkesvägledare med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare.        

Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Som en del i vår VVS- och Fastighetsutbildning arbetar du tätt tillsammans lärare. Arbetet fokuseras på att deltagarnas studieplan ska vara ett levande dokument från dag ett med tydligt fokus på måluppfyllelse. Bland dina arbetsuppgifter ingår vägledning individuellt eller i grupp, information, kundkontakter, m.m. I tjänsten ingår dessutom att arbeta med att systematiskt förbättra kvaliteten i leveransen och att medverka i återkopplingen till kund och generera merförsäljning.

Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär till stor del administration och annat kontorsarbete.    

Formell kompetens

Vi söker dig som har specialpedagogexamen alternativt studie- och yrkesvägledarexamen från högskolan.

Din bakgrund

Du har erfarenhet från vuxenutbildning och du är intresserad och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Att du har god datorvana är en förutsättning.

Personliga egenskaper

Vi vill att du har stor energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.        

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.    

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Tillsvidare, heltid/deltid med placering i Malmö.

Tillträdesdag

enligt överenskommelse

Information

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Kristina Buhre tel 072-254 71 73 eller Per-Olov Lindgren tel 072-254 61 24

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad.

Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika. Besök gärna www.lernia.se.

Dela detta jobb

Specialpedagog alternativt Studie - och yrkesvägledare

Lernia