skoljobb.se

Specialpedagog eller -lärare, Sätilaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Specialpedagog eller -lärare, Sätilaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Sätilaskolan är en naturskönt belägen skola vid sjön Lygnern. Skolan har genomgått en omfattande renovering och har i nuläget ca 530 elever i åk F-9. Sätila ligger på bekvämt pendlingsavstånd från bland annat Kungsbacka och Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är du den vi söker? Vi söker dig som är utbildad specialpedagog med hög organisationsförmåga och helhetssyn på skolans och elevernas behov och hur de kan tillgodoses. Med ett starkt elevfokus driver du arbetet mot kommunens vision: En lärmiljö för alla en modern skola baserad på vetenskaplig grund. På organisationsnivå innebär det att du är med och utvecklar skolans undervisning så att alla elever ges de förutsättningar som krävs för att nå målen. Du ingår i skolans EHT och arbetar tätt med skolledningen.

KVALIFIKATIONER
Du har relevant utbildning inom specialpedagogik. Du är en trygg och tydlig ledare samt ser personlig utveckling som en förutsättning för att lyckas i arbetet på en skola full av elever, lärare och andra människor i utveckling. Du är lösningsfokuserad och har en positiv inställning till skolutveckling och till kollegialt lärande. Du ser arbetet i arbetslaget som en förutsättning för hög måluppfyllelse och försöker tillsammans med lärare, skolledning och EHT utveckla undervisningens innehåll och metoder på ett systematiskt sätt. För att lyckas i uppdraget är du väl förtrogen med skolans styrdokument, har inblick i aktuell skolforskning och ett genuint intresse för pedagogisk utveckling på alla plan.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Specialpedagog eller -lärare, Sätilaskolan

Marks kommun