skoljobb.se

Specialpedagog i träningsskolan

Företag Vindelns kommun
Regioner
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Specialpedagog i träningsskolan

Vindelns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Vi tycker att du som specialpedagog har ett viktigt arbete, där du skapar värde för människor i din omgivning varje dag. Vi söker därför en specialpedaog till träningsskolan. Varmt välkommen med din ansökan!

DITT NYA JOBB

Som specialpedagog undervisar du samt leder arbetet i träningsskolan tillsammans med elevassistenterna. Ditt jobb tar avstamp i goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar i ett sammansvetsat team där ni utvecklar pedagogiken tillsammans, under din ledning. Din kreativitet kommer till nytta i olika sammanhang. Ni gör studiebesök och utflykter för att ge eleverna erfarenheter i utbildningen i träningsskolan. Erfarenheterna används sedan i lektionssammanhang.

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Det är positivt om du har utbildning eller erfarenhet inom förståndshandikapp och/eller neurpsykriatriska funktionshinder.

Vid Älvbrinkens skola pågår just nu ett mycket viktig värdegrundsarbete. Vi söker därför dig som kan ställa dig bakom läroplanens demokratiska uppdrag och vill driva den linjen inom träningsskolan. Det är viktigt att du kan och vill samarbeta med andra på skolan, att du tar ansvar för dig och för din omgivning och att du är flexibel när arbetet kräver det. Du behöver även vara bekväm med att arbeta digitalt då dokumentation görs för varje elev i digitala dagböcker. Meriterande är om du kan arbeta med tecken som stöd.

KRAV

Utbildad specialpedagog

DIN NYA ARBETSPLATS

Älvbrinken ligger i ett naturskönt område endast ett stenkast från buss-och tåg förbindelser.  Området där eleverna vistas under rasttid har naturen alldeles inpå knuten och kan bjuda in till många lekar. Skolan arbetar aktivt med rastaktiviteter samt har ett arbetsområde inom rörelseglädje.

Som nyanställd lärare vid Älvbrinkens skola erbjuds du stöd i ditt uppdrag av en utbildad skolcoach. Vi erbjuder också friskvårdstimme och friskvårdsbidrag, som vi gärna ser att du nyttjar.

DET HÄR ÄR VI

Kombinationen av trygg boendemiljö, vacker natur och aktiva och engagerade människor gör Vindeln till en intressant kommun i ständig utveckling. Här finns människor med höga ambitioner, stark drivkraft och stor kompetens. Vindeln är med sina goda möjligheter till både barn- och äldreomsorg och ett brett utbud av bostäder även en trygg plats att bo och leva på. Med korta avstånd till grannkommuner som Umeå och Vännäs finns även goda möjligheter till pendling för dig som är bosatt på annan ort. Läs mer om Vindeln här: http://bit.ly/dethararvi

ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

BRA ATT VETA

Vindelns kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering för att säkerställa att rätt kompetens finns på rätt plats. Med kompetensen i fokus främjas mångfald och risken för diskriminering minskar. Vi hoppas därför att alla, oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning, funktionsvariation samt ålder känner sig välkomna att söka jobb hos oss.

Den som söker jobb i Vindelns kommun får gärna ha intresse av att även arbeta som deltidsbrandman hos oss. Vill du veta mer om vad det innebär? Se http://blideltidsbrandman.nu/

Denna rekrytering sker helt genom Vindelns kommuns försorg. Vi undanber oss därför all kontakt från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Vänligen respektera detta.

Ansökan sker via länk.

www.facebook.com/vindeln

www.linkedin.com/company/vindelns-kommun

Dela detta jobb

Specialpedagog i träningsskolan

Vindelns kommun