skoljobb.se

Specialpedagog/lärare

Regioner
Utgår

2018-08-21

Ansök nu

Specialpedagog/lärare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Södra Ängby skola är en F-9skola med ca 775 elever och 100 personal. Skolan ligger i naturskön miljö i Bromma med närhet till både t-bana och naturreservat. Hos oss möter du glada, erfarna, kunniga och engagerade kolleger med höga förväntningar på varje elevs utveckling. Södra Ängby skola har ett högt söktryck till alla årskurser och våra elever når goda studieresultat. Hos oss kommer du också att ingå i ett trevligt gäng av specialpedagog, speciallärare, kurator och skolsköterska. Här finns ett driv för att göra Södra Ängby skola tillgänglig och motiverande för alla elever. Alla skolans lärare har lärarlegitimation och det finns en stor vilja och medvetenhet att fortsätta utveckla Södra Ängby skola för att möta framtidens och omvärldens krav. Skolans verksamhetsidé vilar på föreställningen att kunskap och lärande ska stå i centrum för all verksamhet! Allt pedagogiskt arbete ska vara förankrat i forskning eller beprövad erfarenhet. Arbetslag och ämneslag arbetar systematiskt med kollegialt lärande för att ständigt förfina undervisningen.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget gäller arbete som specialpedagog på skolan med de arbetsuppgifter som ligger i ett sådant uppdrag. Tillsammans med dina kolleger har du ett stort utrymme att utforma den bästa studiemiljön för barnen. Vi ser därför att du har en organisatoriska och dokumentära förmågor och är flexibel i ditt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och har under flera år arbetat som speciallärare/specialpedagog. Du har därför bra erfarenhet av anpassningar på både individ och organisationsnivå och har kompetens kring hur miljön kan ge olika elever förutsättningar att lyckas om den anpassas på rätt sätt.

Övrigt

Vi söker en specialpedagog men en lärare med bred och dokumenterad erfarenhet av specialpedagogiskt arbete kan också vara aktuell för tjänsten.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Bromma
Referensnummer    2018/5138

Kontakt    
Jan Aronson, 076-1234310

Facklig företrädare    
Jaana Eerikainen LR, jaana.eerikainen@stockholm.se
Petra Burén, Lärarförbundet, petra.buren@lararforbundetavdelning.se

Sista ansökningsdag    2018-08-21

Dela detta jobb

Specialpedagog/lärare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen