skoljobb.se

Om jobbet

Beskrivning Speciallärare/specialpedagog alternativt lärare med erfarenhet av NPF undervisning till särskild undervisningsgrupp, Nyckelbergsskolan. Nu söker vi en pedagog till Nyckelbergsskolans särskilda undervisningsgrupp. Nyckelbergsskolan ligger i nordvästra delen av Köping, inte långt från centrum. Här går elever i årskurs F-6 och våra fritidshem ligger i nära anslutning till skolan. Vi vill ha trygga elever och en lugn arbetsmiljö, därför har vi förstärkt varje arbetslag med en pedagog och anställt personal som fokuserar på förebyggande arbete mot eleverna och är ett stöd till lärarna. Vill du vara med i vårt gäng där vi ständigt vill utveckla skolan till det bättre? Läs mer om skolan på: www.koping.se/nyckelbergsskolan.

Arbetsuppgifter

Du arbetar som pedagog i skolans särskilda undervisningsgrupp. I ditt uppdrag ingår:

- - Undervisa och planera undervisningen utifrån läroplanen.

- - Individanpassning av undervisningen. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna.

- - Handledningsträffar med arbetslaget.

- - Sedvanlig dokumentation.

- - Samarbete med elevhälsoteamet, vårdnadshavare och kollegor.

Du har ett tydligt fokus på att varje individ ska lyckas utifrån sina förutsättningar. I mötet med eleverna ser du en chans att utveckla dig själv och din roll som pedagog. Du ser också möjligheter att göra undervisningen spännande genom att ta tillvara på elevernas intresse. Du kommer arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer arbeta med att se helheten ur grupp- och organisationsperspektiv. Du samarbetar med både elever, föräldrar och arbetslag/ämneslag i team tillsammans med vår övriga elevhälsoteamet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad och behörig speciallärare/specialpedagog/lärare för grundskolans tidigare år. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Tidigare erfarenhet av elever med neuropsykiatriska funktionshinder är meriterande. Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv. Du har en särskilt god förmåga att skapa relationer samt undervisning för hög elevdelaktighet.

Som pedagogisk ledare är du:

- - Tydlig och kommunikativ i tal och skrift.

- - Ser vikten av att skapa goda relationer med elever och kollegor.

- - Strukturerad när du arbetar och har digital kompetens.

- - Lösningsfokuserad.

- - Du har erfarenhet av att anpassa undervisningen för elever som behöver en tydliggörande pedagogik och du har förmåga att tänka utanför ramarna.

Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor Välkommen med din ansökan! Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss. Utbildningsförvaltningen Önskat tillträde för tjänsten är: 2020-08-11 I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. Vår kommun Köping ligger i Västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om anställningen

Lön

Månadslön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

100%. Tillträde: 2021-01-07 Tillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Köping i Västmanlands län.

Arbetsgivaren

Köpings kommun

Se företagsprofil

Postadress

Köpings kommun

Nibblesbackevägen 17

73132 Köping

Kontakt

Kontaktpersoner

  • Anvar Jusufbegovic

    0221-252 11

Fackliga kontaktpersoner

  • LR

    0221-252 24

  • Lärarförbundet

    0221-252 60

Specialpedagog med erfarenhet av NPF undervisning, Nyckelbergsskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb