skoljobb.se

Specialpedagog med inriktning mot tal och kommunikation/Talpedagog - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Specialpedagog med inriktning mot tal och kommunikation/Talpedagog - Barn och utbildningsförvaltningen

 

Specialpedagog med utbildning inom tal och kommunikation/Talpedagog 

Ditt arbete riktar sig främst till barn, elever, personal och föräldrar inom förskola och grundskola (Fö-åk 3). Du kommer att ingå i Centrala barn- och elevhälsan men också samarbeta med skolornas lokala elevhälsa. Tillsammans med förskolechefer, rektorer och pedagoger arbetar du hälsofrämjande och förebyggande för att stödja barnens och elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du samverkar också med externa vårdgivare som primärvård, barn- och ungdomshabiliteringen, barn och ungdomspsykiatrin men också med socialtjänsten. En viktig del av ditt uppdrag är att arbeta med barns- och elevers språkutveckling. Tillsammans med specialpedagog och talpedagog är du med och utvecklar kommunens språkotek - en resurs för föräldrar och pedagoger i arbetet med barns språkutveckling.  

Kvalifikationer
Du som söker bör ha erfarenhet från förskola och grundskola. Du är en person med stort engagemang för barn och elever i behov av särskilt stöd. Du tycker om att samarbeta med andra, men har även god förmåga att arbeta självständigt. Du är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa dina uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad samt har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt.

Körkort krävs liksom tillgång till egen bil.

Omfattning och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 % med tillträde enligt överenskommelse. 


Upplysningar
Chef Barn- och elevhälsan, Sten-Gunnar Axelsson, 0525-181 93 
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 20 december 2018. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 


Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Sten Gunnar AxelssonRektor
(+46) 0525 - 18193

Dela detta jobb

Specialpedagog med inriktning mot tal och kommunikation/Talpedagog - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun