skoljobb.se

Specialpedagog Praktiska Gymnasiet Falun

Regioner
Utgår

2018-08-05

Ansök nu

Specialpedagog Praktiska Gymnasiet Falun

Som specialpedagog på Praktiska Gymnasiet arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande. Din roll är att utifrån din specialpedagogiska kompetens stödja och handleda pedagoger för att alla elever ska få möjlighet att nå sina kunskapsmål. Du ingår i elevhälsoteamet på skolan och bistår rektor i elevhälsoarbetet.

Är du en specialpedagog som söker ett roligt och omväxlande jobb, med trevliga kollegor som liksom dig vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet då är du den vi söker! Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete.
Du har en specialpedagogexamen samt gärna erfarenhet i yrket. Har du tidigare arbetat i gymnasieskola ser vi det som en merit.
Du ska även ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer, vara strukturerad och lösningsinriktad. Du är öppen för nya idéer samtidigt som du har relevant forskning som grund.

Tycker du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig ser vi fram emot din ansökan.
Vi anställer fortlöpande så var snabb in med din ansökan.

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är en av de ledande aktörerna i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning. Vi finns för de elever som vill ta en yrkesexamen för att kunna arbeta, starta eget eller läsa vidare efter gymnasiet efter sitt livs bästa skoltid. Praktiska Gymnasiet har sedan 1999 utvecklat en modell för gymnasiala lärlingsutbildningar och har som ambition att fortsätta leda utvecklingen av yrkesutbildningar som möter arbetsmarknadens krav. Idag driver vi 33 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder och vi har drygt 5000 elever och cirka 800 anställda. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt, detta för att utbildningen ska bli den bästa.

Vi kan erbjuda en spännande och lärorik arbetsplats där vi lägger stor vikt vid samarbete mellan personal och där du får goda möjligheter att påverka ditt arbete. Skolan präglas av en inkluderande skolmiljö där alla är välkomna.

Dela detta jobb

Specialpedagog Praktiska Gymnasiet Falun

Praktiska Gymnasiet