skoljobb.se

Specialpedagog/speciallärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-10

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare

Sanda Utbildningscentrum

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar utmaningar och skapar förutsättningar för våra elevers utveckling.

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att vara en viktig del av ett elevhälsoteam men samarbetar också med övrig personal. Du ger handledning åt lärare och stöd till prioriterade elever. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av utredning, överlämningar, kontakter och samverkan med aktörer inom skolan men också utanför, stöd och handledning av elever, samtal med vårdnadshavare, ingå i elevhälsoteam och att systematiskt arbeta med utvärdering för att förbättra verksamheten.

Tjänsten omfattar Sanda idrottshögstadium och introduktionsprogrammen på gymnasiet. Du kommer att ingå i Sanda Utbildningscentrums elevhälsoteam där även andra specialpedagoger/speciallärare ingår.

Vem söker vi?
Du är utbildad specialpedagog/speciallärare med lärarlegitimation och har erfarenhet av arbete på grundskolans senare år eller gymnasiet. Har du erfarenhet utav elever med särskilda behov är det meriterande. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och du kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i ditt arbete. Vi vill ha dig som vill och tycker om att arbeta tillsammans, du vill utvecklas både utifrån din profession men även utifrån skolan som helhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är...
- Flexibel och har en god samarbetsförmåga
- Arbetslagsinriktad och kommunikativ
- Engagerad och har en förmåga att intressera och entusiasmera elever
- Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor

Övrigt:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belasningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatumen löpt ut, så skicka in din ansökan redan i dag!

Vid frågor kontakta:
Henrik Ader, rektor - 036-106472, henrik.ader@jonkoping.se
Rickard Sahlin, rektor - 036-102556, rickard.sahlin@jonkoping.se

Fackliga representanter


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Specialpedagog/speciallärare

Jönköpings kommun