skoljobb.se

Specialpedagog/speciallärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-27

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Loviselundsskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidsverksamhet. I verksamheten ingår även en grundsärskola F-6. Skolan, som är mångkulturell, ligger i natursköna omgivningar ett stenkast från Hässelbygårds T-banestation. Här finns 450 härliga elever och ca 100 medarbetare och en skolledning bestående av två bitr. rektorer och en rektor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett engagerat och duktigt team tillsammans med fyra ytterligare speciallärare/specialpedagoger, en talpedagog och en logoped. Ni har stora möjligheter att tillsammans skapa och dela upp arbetet med barn i behov av särskilt stöd, F-åk 6.

Du ingår även i  elevhälsoteam som består av specialpedagoger/lärare, logoped, talpedagog, kurator, skolpsykolog, skolsköterska och skolledning. I dialog med varandra i teamet kartlägger och utformar vi elevernas behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer

Utbildad speciallärare/specialpedagog F-6.

Meriterande att ha erfarenhet av SVA-undervisning.

Villkor

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    180813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Hässelby Gård
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4261

Kontakt    
Gunilla Bergström, 08-508 044 50

Sista ansökningsdag    2018-06-27
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Specialpedagog/speciallärare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen