skoljobb.se

Specialpedagog/Speciallärare Brunnsängskolan

Regioner
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Specialpedagog/Speciallärare Brunnsängskolan

En dag på jobbet  
Till Brunnsängskolan söker vi nu en specialpedagog/speciallärare till årskurs 4–6.  
Brunnsängskolan söker en person som brinner för att utveckla elevernas lärande, lust och nyfikenhet för ökad måluppfyllelse. Du är tydlig, modig och empatisk och vill tillsammans med oss på Brunnsängskolan fortsätta arbetet med att utveckla elevhälsoarbetet. Du har ett nära samarbete med övriga pedagoger på skolan och kommer att driva arbetet med att utveckla pedagogiska utredningar samt göra pedagogiska bedömningar.  
Ditt uppdrag innebär en handledande roll för pedagoger och du är ett stöd i lektionsplaneringen för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du kommer arbeta med undervisning för enskilda elever eller elever i grupp. Du är väl förtrogen i ditt arbete med digitala verktyg och du kommer att vara med och utveckla och använda digitala hjälpmedel i lärprocesserna.  
Skolans värdegrund vilar på en ansvarskultur där det är viktigt att alla är med och definierar behoven och tillsammans prioriterar efter de resurser som finns   
 
Vem är du?  
Krav:  
Brunnsängskolan söker dig som är erfaren, utbildad och legitimerad lärare med lärarlegitimation från lärarhögskolan med påbyggnadsutbildning till specialpedagog/speciallärare. Du är väl förtrogen med skola som organisation och är väl bekant med uppdrag och styrdokument. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor på ett sätt där du tar ansvar för budskapet och att mottagaren förstår vad du menar.  
 
Meriterande:  
Brunnsängskolan ser gärna att du har dokumenterat goda resultat från tidigare jobb som specialpedagog/speciallärare och god kompetens kring att lära tillsammans med elever. Vi förutsätter att du är en trygg vuxen som har förmåga att stödja alla elever i deras utveckling mot förmågorna och har god kompetens att möta alla barn utifrån deras förutsättningar och behov. God samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt är egenskaper vi gärna ser hos dig som söker. Du är en mycket god organisatör som värdesätter struktur och ordning  
 
Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen, varför vi önskar sökande med olika etnicitet, kön och ålder.  
 
Personliga egenskaper:  
Det är viktigt att du är en person som i lika hög grad inspirerar som blir inspirerad av andra, att du är engagerad i det du gör, att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, är stresstålig, tänker flexibelt och har initiativförmåga. Du vågar pröva nya, okonventionella arbetsmetoder, du tänker nytt och kan omsätta dina idéer i praktiken. Du har likväl ett lågaffektivt bemötande i alla lägen.  
 
Och att du, liksom vi, sätter eleverna i fokus. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och är öppen för flexibla lösningar. Du ska aktivt bidra till skolans utveckling för att skapa en lugn, trivsam och trygg skola för alla.  
- Du är professionell i din yrkesroll  
- Du bidrar i arbetet med ständiga förbättringar  
- Du är engagerad och motiverad   
 
Vi erbjuder dig  
För att du ska få rätt förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb erbjuder vi bland annat:  
 
- Möjlighet att vara med och utveckla nya arbetsmetoder  
- Pedagogisk lunch  
- Friskvårdspeng – upp till 3 000 kr per år att använda till motions- och friskvårdsaktiviteter.   
 
Välkommen till oss!  

Brunnsängskolan är en F–9-skola med ca 800 elever och ca 100 anställda. Vår verksamhetsidé ”Skolan där du blir sedd” genomsyrar hela verksamheten. Skolan ligger i Brunnsängsområdet och är en mångkulturell skola med elever från 40 olika länder. På skolan arbetar vi aktivt med allas rätt att bli respekterad för den man är, ett arbete som ger ett gott resultat med ökad medvetenhet hos alla att visa respekt för varandra.  
 
Skolan präglas av ett bra samarbete mellan lärare och elever.  
 
Intervjuer sker löpande även under ansökningstiden.   
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Specialpedagog/Speciallärare Brunnsängskolan

Södertälje kommun