skoljobb.se

Specialpedagog/speciallärare sökes till Västra Ramlösa skola

Regioner
Utgår

2019-05-03

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare sökes till Västra Ramlösa skola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Västra Ramlösa skola ligger i ett lugnt och trivsamt område i sydöstra Helsingborg. Våra tre ledord som följer hela skoldagen är Kommunikation, Hälsa och Miljö.

På skolan går 540 elever till hösten i årskurs F-6. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av öppenhet och glädje. Här arbetar vi med att skapa en trygg och trivsam arbetsplats för både elever och anställda. Vi är en skola med goda resultat bland eleverna och har en god kommunikation med vårdnadshavarna.

Vi ser att lärande sker under hela dagen och lägger därför stort fokus på att utveckla skolans lärmiljöer. Som medarbetare lyssnar vi på och tar hand om dina tankar, idéer och åsikter. Vi vill att du ska uppleva uppdraget hanterbart, meningsfullt och begripligt.
Tillsammans trivs och utvecklas vi!

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag som speciallärare/specialpedagog kommer du att driva och utveckla det pedagogiska arbetet för att möta varje elevs behov och se till så att eleverna får möjlighet till inkluderande individanpassningar. Du kommer att vara en självklar del i skolans Elevhälsoteam. Som speciallärare kommer du att genomföra och dokumentera kartläggningar, utredningar och olika former av pedagogiska tester. Du kommer även att vara ett stöd i arbetet med anpassningar och åtgärdsprogram.

Som medarbetare hos oss möts du av en positiv och engagerad personalgrupp som vill, vågar och kan där grunden är goda relationer! Vi ger varandra energi och stöd där arbetsglädje har hög prioritet.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig speciallärare/specialpedagog. Du har ett stort hjärta för eleverna och ett inkluderande förhållningssätt. Givetvis har du erfarenhet av och kunskap om systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk utredning. IKT och digitaliseringens möjligheter är du nyfiken på och utforskar aktivt. Du har ett intresse för att prova nytt!

Du är en lagspelare och relationsbyggare med goda ledaregenskaper som inspirerar både elever och pedagoger i deras lärande. Att vara lyhörd och fokusera på barnens kommunikation, hur de lär och vad de är nyfikna på är naturligt för dig. Du trivs med att bidra till elevernas utveckling genom samspel och dialog. Du har erfarenhet av att samarbeta med pedagoger och av att göra individuella anpassningar för eleverna utifrån deras behov.

Du är engagerad, rak, öppen och har en god organisatorisk förmåga. Du är målinriktad och vill att både du, dina kollegor och eleverna ska lyckas. Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team och skola!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Intervjuer sker fortlöpande utifrån intressanta ansökningar.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Specialpedagog/speciallärare sökes till Västra Ramlösa skola

Helsingborgs Stad