skoljobb.se

Specialpedagog/speciallärare till Rejmyre skola

Regioner
Utgår

2019-08-20

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare till Rejmyre skola

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Rejmyre skola ligger med närhet till skog och natur.

Skolan är en F-6 skola med fritidshem och det går ca 80 elever på skolan. Skolan har ett väl fungerande arbetslag som samarbetar mellan stadierna. Rektorsområdet består av Rejmyre och Brenäs skolor.

Arbetsuppgifter
Uppdraget består i att göra utredningar av elever samt handleda personal i pedagogiska frågor. Det ingår även att vara med och upprätta åtgärdsprogram. Dokumentationsarbete i PMO och elevhälsoarbete tillsammans med kurator och skolsköterska är en viktig del av arbetet.

Kvalifikationer
Behörig specialpedagog alternativt lärare med specialpedagogisk kompetens.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Specialpedagog/speciallärare till Rejmyre skola

Finspångs kommun