skoljobb.se

Specialpedagog/speciallärare till Sthlms hotell- och restaurangskolan

Ansök nu

Specialpedagog/speciallärare till Sthlms hotell- och restaurangskolan

 

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms hotell- och restaurangskola är en restaurangskola med ca 600 elever, belägen en stenkast från Globen. Skolan har ljusa och fräscha lokaler som bygger på att varje arbetslag har sina egna lokaler med klassrum och arbetsrum. Vi har flera kök, bagerier och ett eget chokladrum!

Till skolans hemsida

Arbetsbeskrivning

Vi söker en behörig specialpedagog eller speciallärare, gärna med erfarenhet av  undervisning i svenska såväl som matematik.

Du har god vana av olika pedagogiska verktyg och använder datorn som en naturlig del i ditt arbete. Du arbetar strukturerat. Vi förväntar oss att du är flexibel och har lika lätt för att se dig själv tillsammans med eleverna i deras läromiljö som med skolans pedagoger.

Du är väl förtrogen med olika kartläggnings- samt kompensatoriska hjälpmedel. Med din kompetens stödjer du pedagoger i upprättande av pedagogiska kartläggningar samt har vana av att upprätta åtgärdsprogram.

Genom ditt engagemang får du eleverna att känna sig sedda och personalen att vilja utveckla sitt specialpedagogkunnande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du samarbetar väl bl. a. med den EHT-grupp du kommer att ingå i likväl som du klarar av att arbeta självständigt.

Meriterande

Vi ser gärna att du har erfarenhet av elever på yrkesprogram.

Kvalifikationer

Du är legitimerad specialpedagog/speciallärare, helst med behörighet i matematik och svenska/SVA.

Övrigt

Tjänsten tillsätt under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig lärare inom kommunen.

 

 

Dela detta jobb

Specialpedagog/speciallärare till Sthlms hotell- och restaurangskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen