skoljobb.se

Vi söker dig som är specialpedagog till Bergaskolan, Smedjebackens Kommun!

Bergaskolan, en grundskola mitt i Samhället! Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla.


Arbetsbeskrivning
I rollen som specialpedagog kommer du att samarbeta med övrig personal i gemensamt ansvar för planering, genomförande, utvärdering och kunskapsbedömning i undervisning av elever år 7-9 med behov av särskilt stöd.

Ditt ansvar omfattar handledning och stöd till lärare gällande anpassningar för elever i klassrumsundervisningen och undervisning för elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i elevhälsoteamet med rektor och övriga elevhälsan samt samarbetar du med andra specialpedagoger från andra skolor i kommunen. Du arbetar både elevnära och övergripande med uppföljning, utvärdering, analys och systematisk kvalitetsutveckling av verksamheten.

Kvalifikationer

  • Specialpedagogexamen.
  • Behörighet att testa inom LOGOS och ITPA eller annan utbildning inom NPF-området är meriterande.

Din Profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett förhållningssätt och bemötande som fokuserar på att se möjligheter. Du har förmågan att utforma lösningar som gynnar alla elevers förmåga att uppnå kunskapsmålen, samt ha god förmåga att identifiera framgångsfaktorer för elevers lärande och utveckling. Du är du lyhörd och har en god förmåga att handleda personal.

Omfattning
Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 100%.

Rekryteringsprocess
I denna rekrytering har vår kund Smedjebackens kommun valt att samarbeta med Skoljobb rekrytering. Vi erhåller sålunda de första stegen i denna rekryteringsprocess. Du blir anställd av Smedjebacken kommun.

Ansökan
För att din ansökan ska vara komplett ska den bestå av CV, personligt brev och examinationsbevis. Du ansöker genom att trycka på "Skicka ansökan". 

Tveka inte på att ansöka redan idag eller ta kontakt vid frågor!

Vid frågor, vänligen kontakta
Rekryteringsansvarig
Felicia Sommensjö
0709 921 029
felicia.sommensjo@skoljobb.se

Specialpedagog till Bergaskolan!

Ansök nu

Dela detta jobb