skoljobb.se

Specialpedagog till förskolan

Företag Tierps kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-20

Ansök nu

Specialpedagog till förskolan

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Tierps kommun har sedan ett år startat ett barnhälsoarbete som syftar till att utveckla förskolans lärmiljö och bidra till kompetensutvecklande insatser. Målet är en förskola av hög kvalitet som lägger grunden för ett livslångt lärande och som är anpassad för alla barn.

Du kommer att ingå i ett litet centralt resursteam och via ett konsultativt arbets- och förhållningssätt erbjuda personal stöd utifrån ett inkluderande, salutogent och lösningsfokuserat perspektiv.

Tillsammans med ledningen kommer du att arbeta för en likvärdig förskola samt bidra till utveckling av det pedagogiska arbetet på individ- grupp- och organisationsnivå. Du kommer att vara en kvalificerad samtalspartner till förskolans ledning i pedagogiska frågor som berör bland annat organisation och miljö utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har specialpedagogexamen och är legitimerad förskollärare eller lärare inriktning tidigare åldrar.

• Du håller dej uppdaterat på den senaste forskningen.
• Du är skicklig på att motivera andra.
• Du förstår människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar ditt sätt att kommunicera efter den du möter.
• Du skapar engagemang och delaktighet och trivs med att arbeta i en miljö där du hela tiden får möjlighet att träffa nya människor.

Körkort erfordras.

Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård o omsorg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Specialpedagog till förskolan

Tierps kommun