skoljobb.se

Specialpedagog till grundskola åk 7-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Specialpedagog till grundskola åk 7-9

Nu söker vi en speciallärare/specialpedagog till vår fantastiska skola - Edsbergsskolan i Sollentuna!

I Sollentuna kommun jobbar vi mot ett gemensamt och tydligt mål - Sveriges bästa skola. Vi utvecklar våra undervisningsmetoder och vi delar med oss av vår kunskap. Vårt arbetssätt ger oss skickliga lärare, motiverade och engagerade föräldrar!

Sollentuna kommun är en av landets bästa skolkommuner. Våra elever når mycket goda resultat och vi arbetar målmedvetet med att utveckla skolan. Vi har en utbildningsstrategi som säger att alla elever ska ha godkänt i alla ämnen, att sollentuna ska ha landets högsta meritvärden och att alla elever ska känna sig trygga i skolan. Vägen dit, till Sveriges bästa skola, kallar vi för Skolresan.

Vi söker dig, specialpedagog till vårt fantastiska kollegium med placering i grundskolan åk 7-9, som vill vara med på denna resa tillsammans med oss! Du kommer att samarbeta med vår specialpedagog samt två speciallärare både i klassrum med elever och handledning för lärare men även i vår Studioverksamhet som finns till för elever som är i behov av extra insatser under en period eller särskilt stöd som varar under en längre period.

Edsbergsskolan är en 7-9 skola med särskola och har ca 440 elever och drygt 70 medarbetare fördelade på fyra arbetslag. Skolan har spetsutbildning i matematik, inriktningar i engelska-bas, engelska/so, idrott- och hälsa, NO/Ma och musik samt en förberedelseklass. Skolan ligger “mitt i byn” i Edsberg med goda kommunikationer, men ändå nära till kultur, natur och sportfält. Skolan har eget kök som serverar vällagad mat med ett rikt salladsbord. Skolan är känd för sina väl inarbetade traditioner som skapar en vikänsla.

Edsbergsskolan har under det senaste året genomgått en renovering. Lokalerna är uppfräschade och ljud och ljusanpassade. I Sollentuna kommun arbetar lärare och elever med Googles plattform, som bland annat består av Google Drive vilket möjliggör ett organiserat digitalt lärande mellan elever och kollegor. Alla lärare och elever har tillgång till en egen dator.

ARBETSUPPGIFTER:

Som specialpedagog/speciallärare verkar du i skolans elevhälsoteam. Du ska med olika insatser och metoder arbeta direkt med elever eller grupper, väcka elevernas lust och intresse för att öka måluppfyllelsen. Du verkar för inkludering och för att skapa en god lärandemiljö för alla elever. Du har ett stort intresse för skolutveckling och god kunskap om aktuell forskning om framgångsfaktorer i skolan. Din digitala kompetens är god, både i egen hantering och som pedagogiskt verktyg. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta ansvar för sig själva.

Du kommer på Edsbergsskolan att mötas av en entusiastisk och kompetent personalgrupp med framåtanda och lustfyllt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

KVALIFIKATIONER

Du ska:

-vara utbildad lärare

-vara utbildad specialpedagog

-ha intresse av att involvera ny forskning i verksamheten

-vara lösningsinriktad

-kunna samarbeta och samverka med kollegor

-ha lätt för att kommunicera med elever och vårdnadshavare

Heltid

Tillsvidare från och med 190118 eller enligt överenskommelse

Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Besök gärna Edsbergsskolan på facebook och på www.edsbergsskolan.se

Välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten kontakta Tina Fellenius biträdande rektor 073-9152033, Edsbergsskolan

 Vi rekryterar fortlöpande och undanber oss all form av rekryteringshjälp.Kontaktpersoner:

Johanna Bergström, Rektor 
mob: +46 739152314 
Johanna Berström 
tfn: +46 0739152314 
mob: +46 0739152314 
Tina Fellenius 
mob: +46 0739152033

Dela detta jobb

Specialpedagog till grundskola åk 7-9

Sollentuna kommun