skoljobb.se

Specialpedagog till Halmstad Lärcentrum

Företag Halmstads kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Specialpedagog till Halmstad Lärcentrum

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Specialpedagog till Halmstad Lärcentrum

Arbetsuppgifter

Vår vision är att vuxenutbildningen i Halmstads kommun ska vara det goda exemplet som andra kommuner vill ta del av. Vi arbetar för att alla våra elever ska få bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med sina studier. Nu söker vi en specialpedagog! Tjänsten är riktad mot samtliga skolformer inom vuxenutbildningen. Som specialpedagog hos oss kommer du att säkerställa så att eleverna i sin undervisning får det stöd som de har rätt till, du kommer att genomföra pedagogiska kartläggningar samt ansvara för upprättande och uppföljning av extra anpassningar. Tjänsten är placerad på Halmstad Lärcentrum, utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen och du kommer att arbeta i samarbete med vuxenutbildningens samtliga utbildningssamordnare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen och som är behörig specialpedagog med ett fördjupat intresse för dyskalkyli och räknesvårigheter. God datorvana är ett krav samt erfarenhet av kompensatoriska verktyg. Erfarenhet av vuxenutbildning är meriterande sam erfarenhet och kunskap om NPF. Du initierar och driver utvecklingsarbete samt har en god förmåga att möta och skapa förtroende hos de människor du kommer i kontakt med. I tjänsten ingår handledning till lärare och rektorer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du positiv och har förmåga att entusiasmera och komma med innovativa lösningar. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din specialpedagogexamen, detta för att underlätta rekryteringsprocessen. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maria Woxius Jönsson
Telefon: 072-973 26 52
Namn: Caroline Jannesson
Telefon: 070-840 57 55
Namn: Mathias Sandberg
Telefon: 072-152 89 90

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Emanuel Rosenbring
Telefon: 

Ansökan

Referensnummer: C28110 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-05-31

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Dela detta jobb

Specialpedagog till Halmstad Lärcentrum

Halmstads kommun