skoljobb.se

Specialpedagog till Holstagårdsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Specialpedagog till Holstagårdsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Holstagårdsskolan är en F-9-skola med cirka 400 elever som är belägen i ett naturskönt område i Helsingborgs norra del, Laröd. Utgångspunkterna med arbetet i vår skola är att barn och ungdomar ska tycka det är roligt och spännande att varje dag komma till oss. Vi värnar om det nära ledarskapet, elevens delaktighet och goda, trygga relationer.

Glädje och möjligheter för alla, både personal och elever, är en av hörnstenarna i en väl fungerande verksamhet. Vi upplever att flexibilitet och kreativitet stärker arbetsglädje, trivsel och lust för det egna lärandet för både stora och små. Våra ljusa och fräscha lokaler främjar öppenhet och samarbete, och det är också så vi jobbar.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en person som trivs med utmaningar och vill arbeta som specialpedagog/speciallärare? Holstagårdsskolan söker en ny kollega som vill arbeta med specialpedagogiska uppdrag och utvecklingsprocesser.
Här välkomnas du till ett positivt arbetsklimat och blir en del av ett team med mycket ambition och arbetsglädje. I din roll kommer du i nära samarbete med elevhälsoteam och skolledning driva pedagogiska utvecklingsprocesser i en miljö där medarbetarna tillåts att utveckla och utvecklas i det pedagogiska arbetet. Hos oss får du utrymme för dina kreativa idéer!
Vi samarbetar gärna över gränserna och ser positivt på det kollegiala lärandet.

Vårt erbjudande till dig:
Du ingår i skolans elevhälsoteam och skolans ledningsgrupp.
I nära samarbete med skolledning och kollegor initierar, driver och följer du upp utvecklingen av skolans lärmiljöer.
För att kunna utforma flexibla lärmiljöer handleder och coachar du kollegor.
I ditt uppdrag som speciallärare/specialpedagog utvecklar du det pedagogiska arbetet för att möta varje elevs behov och se till så att eleverna får möjlighet till inkluderande individanpassningar. Du genomför och dokumenterar kartläggningar, utredningar och är ett stöd i arbetet med anpassningar och åtgärdsprogram.

KVALIFIKATIONER
Du är behörig speciallärare/specialpedagog. Du har ett stort hjärta för eleverna och ett inkluderande förhållningssätt. Givetvis har du erfarenhet av och kunskap om systematiskt kvalitetsarbete och pedagogisk utredning. IKT och digitaliseringens möjligheter är du nyfiken på och utforskar aktivt. Du har ett intresse för att prova nytt!

Du är en lagspelare och relationsbyggare med goda ledaregenskaper som inspirerar både elever och pedagoger i deras lärande. Du trivs med att bidra till elevernas utveckling genom samspel och dialog.
Du är engagerad, rak, öppen och har en god organisatorisk förmåga. Du är målinriktad och vill att både du, dina kollegor och eleverna ska lyckas. Stämmer detta in på dig så ser vi fram emot att välkomna dig till vårt team och skola! Vi tillämpar fortlöpande urval och intervjuer.

Dela detta jobb

Specialpedagog till Holstagårdsskolan

Helsingborgs Stad