skoljobb.se

Specialpedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Ansök nu

Specialpedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Nu söker vi en specialpedagog till vårt elevhälsoteam! 

Du kommer att arbeta med uppdraget att främja, stödja och förebygga för eleverna på skolan. Du har specialpedagogisk kompetens och ett förhållningssätt som utgår från alla människors lika värde, rätt och möjlighet att ingå i en gemenskap där de kan känna full delaktighet. Du kommer handleda personal kring elever med behov av särskilt stöd samt arbeta enskilt och i grupp med individer. Det innebär att din tjänst är både operativ i klassrummen men även till stor del administrativ.  Du ansvarar för dokumentation, screeningar och pedagogiska utredningar samt för att samordna anpassningar och särskilt stöd. 

Vårt företagsspråk är engelska och vi ser gärna att du är bekväm med engelska och talar svenska flytande. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har examen i specialundervisning som specialpedagog eller speciallärare. Du har även goda erfarenheter av att samarbeta med elever, vårdnadshavare och personal. Du är med i skolans utvecklingsarbete tillsammans med skolans elevhälsoteam. Därtill är du väl insatt i styrdokument och kan omsätta dem i praktiken. Som person tror vi att du är flexibel, kreativ och en riktig lagspelare.  

Självklart brinner du för våra elever som vi har på skolan, samtidigt som du har ett engagemang och vilja att göra skillnad! Du kommer arbeta nära vår andra specialpedagog på skolan och övriga kollegor varför det är viktigt att du är en lagspelare. Vidare värdesätter vi att du är flexibel, noggrann, kommunikativ  och en person som ser möjligheter istället för hinder! 

Frågor angående tjänsten besvaras av skolans elevhälsochef Elin B. Hallberg på tel. 0735672372, elin.hallberg.halmstad@engelska.se eller rektor Tomas Andreasson på tel. 0736619860, tomas.andreasson.halmstad@engelska.se. 

Information om skolan finner ni på vår hemsida www.halmstad.engelska.se 

CV och personligt brev skickas till elin.hallberg.halmstad@engelska.se

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Specialpedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB