skoljobb.se

Karlbergsskolan är en 7-9 skola som byggdes 1905. Det är en fin gammal skola som ligger vid Karlbergsskogen. Det finns goda förbindelser då skolan ligger nära centrum och tågstationen i Köping. Det är ca 380 elever på skolan, vi har en musikprofil för ca 30 elever per årskurs. Personalen är engagerad och det finns en fin ”vi-känsla” på skolan. Elevhälsan arbetar för att vara ett bra stöd för elever och lärare och dess styrka är att den består av olika professioner som kompletterar varandra. Vi arbetar för att utveckla vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete. Under läsåret 18/19 kommer hela skolan att kompetensutvecklas inom NPF. 

Alla elever har tillgång till en IPad och vi vill ligga i framkant med it-pedagogik, eftersom vi märker att det engagerar eleverna och ger förbättrade kunskapsresultat. Vi vill utveckla användandet av digitala verktyg för att bli en än mer inkluderande skola. På skolan finns det en IT-pedagog som är till stor hjälp och är tillgänglig för personalen. 

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i elevhälsan samt i ett specialpedagogiskt team tillsammans med två speciallärare och en Sva-lärare. Du kommer att handleda personal i deras uppdrag att skapa tillgängliga lärmiljöer för alla elever och vara med och bidra till skolans pedagogiska utveckling. Du kommer att kartlägga och utreda med syfte att anpassa undervisningen och möta elevers behov av stöd. 
Du kommer att vara ett viktigt stöd för elever, lärare och rektor.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är behörig lärare med specialpedagogexamen eller att du är under utbildning. Elevernas mående och lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever ska nå sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Ditt pedagogiska ledarskap innebär även att du har struktur när du arbetar, är kommunikativ i tal och skrift och har digital kompetens. Du har förmåga att omsätta läroplanen och övriga styrdokument i arbetet. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. 

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. 

Vår kommun:
Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. 

Välkommen med din ansökan!

Köpings kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Karlbergsskolan
73185 KÖPING
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-09-29
Ange referens: 114/2018 BUN

Kontaktpersoner
Rektor Cecilia Binbach, 0221-25103
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224

Specialpedagog till Karlbergsskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb