skoljobb.se

Specialpedagog till Kunskapsskolan Fruängen

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Specialpedagog till Kunskapsskolan Fruängen

Vill du arbeta i en skola med fantastiska elev-lärarrelationer. En skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en specialpedagog på 40-60 %

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en specialpedagog för årskurserna 6-9. Vi söker dig som brinner för att alla elever ska lyckas. Du behöver vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för eleven.

Du kommer arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer arbeta med helhetslösningar ur grupp- och organisationsperspektiv. Du samarbetar med både elever, föräldrar och arbetslag/ämneslag i team tillsammans med övriga elevhälsoteamet och du kommer att ha en nära dialog med skolledningen angående skolans arbete med särskilt stöd och extra anpassningar.

Du är en nyckelspelare i skolans elevhälsoteam där rektor, biträdande rektor, skolsköterska och kurator också ingår. Vid behov ingår även skolpsykolog och skolläkare.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetare är stor och tror på att ett gemensamt ansvar hjälper alla elever att lyckas.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som specialpedagog. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Att leda och driva utredningar är en viktig del av tjänsten.

Även du med erfarenhet som speciallärare är aktuell för tjänsten, förutsatt att du vill och kan bedriva arbete på en strategisk nivå, samt leda och genomföra utredningar om särskilt stöd.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Fruängen är en grundskola årskurs 6-9 och skolan har idag cirka 410 nöjda elever med överlag höga studieresultat. De flesta eleverna kommer från Stockholm och Huddinge.

2012 fick Kunskapsskolan Fruängen Stockholms stads kvalitetsutmärkelse och Skolinspektionen har vid två granskningar av skolan inte funnit några brister, utan tvärtom hyllat skolans kvalitetsarbete och våra fantastiska elev-lärarrelationer.

Skolan ligger mycket bra kommunikationsmässigt, ett par minuter från både tunnelbane- och busstation och nära Södertäljevägen.

Om du är intresserad av internationella kontakter är Kunskapsskolan kanske platsen för dig, då både lärare och elever har utbyten med skolor i Indien, Storbritannien och Nederländerna i olika projekt inom KED (Kunskapsskolan Education). Under pandemin så sker självklart utbyten digitalt.

Kunskapsskolan Fruängen erbjuder dig en arbetsplats med fantastisk stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 14 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

___________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidaretjänst

Deltid, 50 %, tillträde VT 2021

Kontaktperson

Rektor

Linus Gellerstedt, mobiltelefon 0704-245210

linus.gellerstedt@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 30 november 2020

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Kunskapsskolan Fruängen

Ellen Keys gata 2-4

129 52 Hägersten

Dela detta jobb

Specialpedagog till Kunskapsskolan Fruängen

Kunskapsskolan