skoljobb.se

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Rektorsområde 1 innefattar Aspenskolan F-9, Kyrkskolan F-3, Bruksskolan F-6 och Mehede skola F-6. Området har välutbildade pedagoger samt en välfungerande elevhälsoteam med samtliga professioner. Denna tjänst är en utökning.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog tillför du pedagogisk kompetens på individ-, grupp-, och organisationsnivå för att främja lärande och utveckling. Specialpedagogen ingår i rektorsområdets elevhälsoteam och samverkar med skolan samt samhällets övriga resurser.

Inom uppdraget kommer du genomföra kartläggningar och utredningar och gör analyser utifrån dessa för att främja elevens och gruppens utveckling och ge dem de bästa förutsättningar till lärande. Du kommer även i detta arbete att handleda pedagoger och i vissa fall föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Specialpedagogutbildning och gärna erfarenhet.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Specialpedagog till rektorsområde 1, Tierp

Ansök nu

Dela detta jobb