skoljobb.se

Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande, varje dag, hela vägen. Vi kallar det för lärglädje!
Är du intresserad av att få möjlighet att arbeta med de viktigaste och roligaste uppdragen som finns, sök då tjänsten.

Välkommen till oss!
Tjänsten är fördelad på följande sätt: 50 % på Smedbyns förkoleområde, 30% på Tenhults förskoleområde och 20% på Tenhultsskolan i förskoleklassen. Du får möjlighet att fördela din tid genom att varannan vecka vara i Tenhult och den andra veckan i Smedbyn.
Smedbyns förskoleområde som ligger i Huskvarna består av 4 förskolor, Tenhults förskoleområde består av 5 förskolor var av 1 ligger i Ödestugu och Tenhult/ Ödestugusskolan där det är förskoleklass.

Du behöver ha körkort och bil.

Ditt nya jobb
Som specialpedagog är du intresserad av utvecklingsfrågor och ser på verksamheten utifrån ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv. Du samarbetar nära med rektor och övriga yrkesgrupper. Uppdraget består av att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare till kollegor, vårdnadshavare och andra samarbetspartners som t ex. barnhabiliteringen, barnhälsovården. Arbetet innebär också att handleda arbetslag och du ansvarar för kartläggningar, dokumentationer, handlingsplaner och eventuella utredningar. Tillsammans arbetar vi för barnens och elevernas bästa med tidiga insatser.

I Tenhult får du möjlighet att följa utveckling i både förskolan och skolans värld.

Din kompetens
Vi söker dig som har specialpedagogexamen eller befinner dig i slutet av din utbildning. Vi ser att din personlighet och flexibilitet i din yrkesroll är viktigast. Med barnet och eleven i centrum har du ett lyhört och lösningsfokuserat förhållningssätt för att skapa trivsel och trygghet i gruppen. Du har med ditt engagemang för uppdraget lätt för att entusiasmera, samarbeta och skapa goda relationer både med barn, elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi tror att du, liksom vi, gärna delar tidigare lyckade insatser och aktiviteter för att skapa en vardag i arbetet fylld med lär glädje.

Du är väl insatt i styrdokumenten och är en trygg pedagogisk ledare med förmåga att på ett systematiskt sätt analysera eget och arbetsgruppens sätt att arbeta med kvalitetsutveckling. Att använda digitala verktyg i undervisningen samt som redskap för information, planering och den dokumentation som krävs är en självklarhet för dig. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Kontakta oss

Tenhults Förskoleområde;
Sinikka Sandberg Rektor 036-10 30 35
Jenny Holmgren Biträdandde Rektor 036–10 34 83

Tenhultsskolan;
Robert Hjälmeby Rektor 036- 10 30 39

Smedbyns Förskoleområde;  
Helena Klasson Rektor 036-10 22 27

Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Specialpedagog till Smedbyn och Tenhult

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb