skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

S:t Jörgens skola är en nyrenoverad F-6 skola med ca.300 elever belägen i centrala Helsingborg. Vår organisation bygger på en elevgrupp i varje årskurs som en grupp pedagoger har ett gemensamt ansvar för.Grunden i all vår verksamhet är barnens bästa i fokus. Vi har en gemensam värdegrund som vi synliggör i den dagliga verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en driven pedagog med behörighet i Ma/ NO / Sv/ SO som vill arbeta mot högre måluppfyllelse för våra elever i skolan.

Du kommer att vara en del av ett team som ser samarbete som en självklarhet och som tillsammans ser till att skapa en inspirerande och lärorik verksamhet under skoldagen.
Dessutom blir du en viktig del i skolans gemensamma arbete med att skapa kreativa lärmiljöer för våra elever.

Tjänsten innefattar mentorsuppdrag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har legitimation och lärarexamen med behörighet i Ma/ NO/ Sv/ SO i åk 1-6. Du bör ha erfarenhet av arbete som lärare.

Vi förväntar oss att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du har vilja och ambition att ständigt utveckla verksamheten mot en inkluderande lärmiljö som fångar eleverna oavsett förutsättningar och intresse.

Du är en lagspelare med positiv syn på din omgivning och ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt, IKT är en naturlig del av ditt arbete. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt. Sist men inte minst har du ett formativt arbetssätt och positiva höga förväntningar på elevernas förmågor

S:t Jörgens skola söker lärare Ma/ NO/ Sv/ SO

Ansök nu

Dela detta jobb