skoljobb.se

Stenungsunds kommun söker förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-08-01

Ansök nu

Stenungsunds kommun söker förskollärare

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid.

Stenungsund värnar om barns och ungdomars rättigheter och arbetar för att de ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Arbetsuppgifter:

Se hit om du är engagerad och nyfiken på Stenungsunds kommun! Vi söker engagerade förskollärare! Vi utbildar världsmedborgare, nutidens förskola för framtidens barn!

Vi söker förskollärare eller annan pedagogisk personal med högskolekompetens till Hasselbackens förskola, Bergsvägen förskola och Hallerna förskola.

I Stenungsunds kommuns förskolor ligger fokus på aktionsforskning, digitalisering, språk och interkultur. Din roll är att säkerställa och bidra till hög kvalité i undervisningen. Det innebär för oss att arbetet sker i enlighet med målen så att vi stärker barnens rätt att leka, lära, utvecklas, känna sig trygga och ha roligt i förskolan.

Förskolorna i Stenungsunds kommun arbetar utifrån de nationella styrdokumenten och Stenungsunds kommuns verksamhetsplan. Vi arbetar med aktionsforskning som metod för att synliggöra och utveckla lärmiljön för undervisning och utbildning. Förskolan använder digital dokumentation i det systematiska kvalitetsarbetet. Varje förskola arbetar utifrån sin utvecklingsplan som genomsyrar enhetens mål och visioner. Du ges möjlighet till vidareutbildning genom bla Förskole lyftet och en stor mängd intern fortbildning som Läslyftet och programmering. Du erbjuds arbetskläder, digitalt verktyg, ett hälsofrämjande arbetssätt och en härlig kommun att arbeta i.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning.

- Du tycker om utmaningar och gillar att organisera.

- Har hög estetisk och digital kompetens.

- Du brinner för att skapa förutsättningar för undervisning och utbildning.

- Du är nyfiken, positiv och har social kompetens.

- Vi ser gärna att du är flerspråkig.

- Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-08-01

Arbetsgivarens referensnummer: A962625

Upplysningar lämnas av:

Gun S Larsson
Rektor
Telefon: 0303-730309
E-post: gun.s.larsson@ stenungsund.se

Facklig(a) företrädare
De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Dela detta jobb

Stenungsunds kommun söker förskollärare

Stenungsunds kommun