skoljobb.se

Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö.
En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland.
Rik på upplevelser, kultur och natur.
Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter.
Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö!

Stockaryds skola är en F-6-skola med ca 130 elever i åldrarna 6-13 år. En rektor leder verksamheten med ca 25 medarbetare. Skolan är belägen mitt i samhället och har ett upptagningsområde som omfattar såväl de som bor i Stockaryd samt skolskjutselever från landsbygden. Fritidshemmet finns integrerat i skolans lokaler och vi har en väl utvecklad samverkan mellan skolan och fritidshemmet under elevernas skoldag. Vi har sedan flera år tillbaka arbetat enligt ASL-metoden, Att skriva sig till läsning, i de tidigare årskurserna och är en väl utrustad skola avseende IKT (datorer och Ipads). Vi söker dig som älskar att arbeta med barn och som vill vara med och utforma framtidens skola tillsammans med oss.

För mer information: www.savsjo.se/

Arbetsuppgifter

Sävsjö kommun söker en engagerad lärare till Stockaryds skola och lärartjänsten innebär undervisning i årskurs 4-6. Skolämnena justeras mot den sökandes behörighet.

Tjänsten innebär att du planerar, genomför och utvärderar din undervisning och verksamheten utifrån gällande styrdokument, både enskilt och i samarbete med andra. Du använder dig av V-klass för dokumentation samt för elev- och föräldrakontakter.

Kvalifikationer

Du har god samarbetsförmåga och förmåga att leda och motivera andra för att effektivt nå uppsatta mål. Du har även förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du har goda ämneskunskaper samt kunskap om pedagogiska och didaktiska metoder, vad gäller undervisning och bedömning. Du är en van IT-användare.

Ämnesbehörighet och lärarlegitimation är ett krav för tillsvidareanställning.

Du är utbildad grundskollärare och har behörighet att undervisa åk 4-6. Planering av undervisningen ska ske med hänsyn till elevernas olika behov och har du behörighet att undervisa i svenska som andraspråk är det en merit då vi har många elever med annat modersmål. Även specialpedagogisk kompetens är en merit. Som person är du positiv, ansvarstagande, har en positiv elevsyn, och brinner för att utveckla verksamheten.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2021-12-10. 10 december och annars enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Cecilia Alexiusson
Rektor
Mobiltelefon: 073-021 24 06
Telefon: 0382-156 41
E-post: cecilia.alexiusson@ savsjo.se

Lärarförbundet
Expedition
Telefon: 0382-152 84
E-post: lararforbundet@savsjo.se

logo

Stockaryds skola söker en grundskollärare till klass 4-6

Företag Sävsjö kommun
Regioner
Utgår

2021-12-03

Ansök nu

Dela detta jobb